Διοργανώσεις Συνεδρίων

Η πολύ κοντινή απόσταση της Ύδρας από την Αθήνα, την έχει κάνει ιδανικό προορισμό για την πραγματοποίηση μικρών και μεγάλων συνεδρίων.

Για τη διοργάνωση υψηλού επιπέδου επαγγελματικών συναντήσεων, μεγάλων συνεδρίων η μικρών σεμιναρίων, επικεντρωνόμαστε στις λεπτομέρειες, ώστε εσείς να μπορείτε απρόσκοπτα να ασχοληθείτε με τον αντικειμενικό σας σκοπό.

Για μας η επιτυχία ενός συνεδρίου δεν είναι μόνο η επιλογή ενός καλού ξενοδοχείου. Είναι οι παροχές του ξενοδοχείου, του συνεδριακού χώρου, του μενού των εστιατορίων, των διαφόρων happenings, της διασκέδασης.

Θα επισκεφτούμε με τον υπεύθυνο της εταιρείας σας το χώρο, θα σχεδιάσουμε μαζί όλο το πρόγραμμα, τα μέσα μεταφοράς και τις τοπικές εκδρομές, φροντίζοντας για όλες τις λεπτομέρειες, δίνοντας σας πολύ σύντομα την πραγματική τεχνική και οικονομική εικόνα.

Αναλαμβάνουμε:

  • Κρατήσεις στα καλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και συνεδριακούς χώρους που προσφέρουν την πιο φιλική ατμόσφαιρα και τα πιο υψηλά standards.
  • Κρατήσεις εισιτηρίων ή ολικές ναυλώσεις πλοίων.

Δώστε μας την ευκαιρία να γίνουμε οι σύμβουλοί σας και με τις εξειδικευμένες γνώσεις μας να διεκπεραιώσουμε με επιτυχία το συνέδριο ή το σεμινάριό σας.

Τα νέα μας:


Design by MG-creations